Suomen Ilmailupalvelut Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut ilmailualan yritys. Yrityksen henkilöstöllä on vuosien kokemus ilmailualalta.  Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ilmailualan parasta palvelua asiakkaillemme.  Toimipisteemme sijaitsee Kuopion lentoasemalla. Palveluihimme kuuluvat Pipistrel- lentokoneiden maahantuonti ja edustus Suomessa, lentokoulutus ja lennonopetus, lentokoneiden vuokraus sekä työlennot. Palvelemme teitä asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

Suomen Ilmailupalvelut Facebookissa

Päivän lentovideo, koneena Shock Ultra. Videosta näkee hyvin laskutelineen maastokelpoisuuden. Joustintuki ja tundrapyörät ottavat vastaan maaston epätasaisuuden varsin eleettömästi. Maastokelpoisuus puolestaan avaa mahdollisuuden lentää muualtakin kuin hyväksytyltä lentopaikalta.

www.youtube.com/watch?v=LZbWw0Q_d-g
zlin.fi/shock-ultra/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Seuraava verkkoluentona pidettävä valmennuskurssi kielitaitokokeeseen pidetään lauantaina 11-.5 klo 14-18.

Tämä kurssihan on tarkoitettu kaikille suomenkielisen radiopuhelimenhoitajan kelpuutuksen omaaville, jotka haluavat valmistautua englannin kielitaitokokeeseen tai kerrata radiopuhelinenglantia.

Tarvitset lupakirjaasi kielitaitomerkinnän englannin kielestä lentäessäsi ulkomailla tai käyttäessäsi englannin kieltä radiopuhelinliikenteessä Suomessa.

Kurssin pitää lentävä lennonjohtaja Elssa Silfver.

Lue lisää:
ilmailupalvelut.fi/723-2/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Savage Shock Cub oli tänä vuonna esillä Aero 2019- messuilla, voimalaitteena 141-hevosvoimainen Rotax 915.

Suorituskyvystä voitaneen todeta että se on riittävä.

www.youtube.com/watch?v=5oPAMnsg9Y8
... See MoreSee Less

View on Facebook

Uusi vuosi ja uudet lentokoneet!

Tänään lensi ensilentonsa Suomen ilmatilassa Pipistrel Virus SW121, OH-VAK. Kone saapui Suomeen jo ennen joulua, poikkeuksellisesti maakuljetuksena. Tänään päästiin lentämään kone Kuopioon varsin navakassa tuulessa. Laskuun päästiin juuri ennen lumisaderintaman rippeiden saapumista Kuopion lentoasemalle. Huomenna kone jatkaa matkaansa parin koululennon päätteeksi kohti uutta kotipesäänsä.

Huikeaa hommaa päästä aloittamaan lentokausi pakasta vedetyllä lentokoneella!😀💪🛫
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

Suomen Ilmailupalvelut Oy

Pipistrel Technical Training 2018 käynnissä tehtaaan pääkallopaikalla Ajdovscinassa, Sloveniassa. Paikalla jälleenmyyjiä ja tekniikan henkilöstöä ympäri maailmaa, kaukaisimmat Kiinasta ja Australiasta.

Ensimmäisen päivän ohjelmana oli tutustuminen uusiin tuotantotiloihin. Uudet tuotantotilat on tehty Italian puolelle, heti toiselle puolelle Slovenian ja Italian vastaista rajaa. Uusissa tiloissa koneiden kokoonpano tapahtuu viidellä kokoonpanolinjalla.

Ajdovscinaan on tullut vanhan tehtaan lisäksi Pipistrel Vertical Solutions joka vastaa tehtaan tuotekehityksestä, testauksesta, käsikirjoista ja koneiden sertifioinnista. Research&Developent-osasto on kasvanut vuodessa 80%, tämän perusteella voidaan olettaa että uusia ja uraauurtavia tuotteita pitäisi tulla markkinoille jatkossakin. Tyyppihyväksytty sähkölentokone eli Virus LSA:n sähköversio on tulossa, kehitystyön alla myös mm. lentävä auto.

Iltapäivän ohjelmassa on Alpha Electron teknistä koulutusta eli sukellus sähkölentokoneen sielunelämään.
... See MoreSee Less

View on Facebook