Suomen Ilmailupalvelut Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut ilmailualan yritys. Yrityksen henkilöstöllä on vuosien kokemus ilmailualalta.  Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ilmailualan parasta palvelua asiakkaillemme.  Toimipisteemme sijaitsee Kuopion lentoasemalla. Palveluihimme kuuluvat Pipistrel- lentokoneiden maahantuonti ja edustus Suomessa, lentokoulutus ja lennonopetus, lentokoneiden vuokraus sekä työlennot. Palvelemme teitä asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

Suomen Ilmailupalvelut Facebookissa

Uusi vuosi ja uudet lentokoneet!

Tänään lensi ensilentonsa Suomen ilmatilassa Pipistrel Virus SW121, OH-VAK. Kone saapui Suomeen jo ennen joulua, poikkeuksellisesti maakuljetuksena. Tänään päästiin lentämään kone Kuopioon varsin navakassa tuulessa. Laskuun päästiin juuri ennen lumisaderintaman rippeiden saapumista Kuopion lentoasemalle. Huomenna kone jatkaa matkaansa parin koululennon päätteeksi kohti uutta kotipesäänsä.

Huikeaa hommaa päästä aloittamaan lentokausi pakasta vedetyllä lentokoneella!😀💪🛫
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Suomen Ilmailupalvelut Oy

Pipistrel Technical Training 2018 käynnissä tehtaaan pääkallopaikalla Ajdovscinassa, Sloveniassa. Paikalla jälleenmyyjiä ja tekniikan henkilöstöä ympäri maailmaa, kaukaisimmat Kiinasta ja Australiasta.

Ensimmäisen päivän ohjelmana oli tutustuminen uusiin tuotantotiloihin. Uudet tuotantotilat on tehty Italian puolelle, heti toiselle puolelle Slovenian ja Italian vastaista rajaa. Uusissa tiloissa koneiden kokoonpano tapahtuu viidellä kokoonpanolinjalla.

Ajdovscinaan on tullut vanhan tehtaan lisäksi Pipistrel Vertical Solutions joka vastaa tehtaan tuotekehityksestä, testauksesta, käsikirjoista ja koneiden sertifioinnista. Research&Developent-osasto on kasvanut vuodessa 80%, tämän perusteella voidaan olettaa että uusia ja uraauurtavia tuotteita pitäisi tulla markkinoille jatkossakin. Tyyppihyväksytty sähkölentokone eli Virus LSA:n sähköversio on tulossa, kehitystyön alla myös mm. lentävä auto.

Iltapäivän ohjelmassa on Alpha Electron teknistä koulutusta eli sukellus sähkölentokoneen sielunelämään.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Savage Shock Ultra on nyt sarjatuotannossa. Tsekkaa videolta kuinka huikealla suorituskyvyllä varustettu laite on kyseessä!💪

Tämä lentskarihan on omimmillaan varustettuna tundrapyörillä, suksilla tai kellukkeilla.

zlin.fi/shock-ultra/
www.youtube.com/watch?v=odrEgUMBHq0First official video of the new "Shock Ultra" (very light version of the Shock Cub)...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Savage Shock Cubia saa monenlaisella maalauskaaviolla. Yleisimmin Shock Cubin näkee musta-harmaassa Alpha Design- maalauskaaviossa. Mallistosta löytyy myös Rusty Design, joka on todella hämmentävän näköinen esitys! Pakasta vedetty kone joka on maalattu näyttämään ruosteen raiskaamalta, purkukuntoiselta romulta!🤔

Iso peukku sille, joka ostaa lentokoneen tällaisella maalauksella! 👍 Tällä erottuu taatusti valtavirrasta!😀 Ehkä voi olla vaikeuksia saada mummoa tai naapurin rouvaa lähtemään tuon näköisen koneen kyytiin, mutta mitäpä tuosta! Noin tyylikkäällä koneella voi lentää itsekseenkin.

Uskaltaisitko ostaa Rusty-Shockin?
... See MoreSee Less

View on Facebook