Olemme Pipistrel- lentokoneiden valtuutettu maahantuoja ja edustaja Suomessa sekä Zlin Aviationin Savage- malliston maahantuoja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Pipistrelin tuotteet tarjoavat alan laajimman valikoiman edistyksellisiä pienlentokoneita yhdeltä valmistajalta. Valikoimaamme kuuluvat ultrakevyet ja tyyppihyväksytyt lentokoneet sekä ultrakevyiksi rekisteröitävät itsestarttaavat moottoripurjekoneet. Saat kauttamme myös kaikki koneisiin liittyvät palvelut kuten lentokoulutuksen, huollon, varaosat sekä tarvikkeet. Autamme mielellämme myös konekimppojen muodostamisessa ja hallinnoinnissa.

Zlin Aviationin tavoitteena on ollut rakentaa kestäviä, luotettavia, helposti käsiteltäviä ja hyvät lyhyen kentän ominaisuudet (STOL) omaavia lentokoneita. Savage- malliston lentokoneita lentää satoja kappaleita ympäri maailman. Suuri osa lentokoneiden käytöstä on niinkutsuttua puskalentämistä, eli lentokoneella lennetään muualta kuin lentokentiltä. Puskalentokäyttöä varten lentokoneen tulee olla kestävä, luotettava, helppo lentää ja hyvät hidaslento- ominaisuudet omaava.Suomen olosuhteissa puskalentäminen tapahtuu yleensä kesällä vesiltä, eli asentamalla Savageen kellukkeet muuttuvat Suomen tuhannet järvet lentokentiksi. Asentamalla suksivarustuksen, voi talvikaudella lentää järvien jäältä tai pelloilta. Full Lotus- kellukkeilla voi lentää käytännössä samalla varustuksella ympäri vuoden; ilmatäytteiset kumityynykellukkeet toimivat kesällä normaaleiden kellukkeiden tapaan. Talvellla voit lentää niillä hangelta tai jäältä. Varustamalla Savagen suurilla tundrapyörillä voit lentää vaikkapa pellolta, hiekkatieltä tai vastaavalta alueelta.

Pipistrel-lentokonemyynnin verkkosivut löydät osoitteesta www.pipistrel.fi

Savage- malliston verkkosivut löydät osoitteesta https://zlin.fi