Lentolupakirjateoriat ilmailun ammattilaisten kouluttamana


Oletko aina haaveillut lentolupakirjan hankkimisesta? Nyt on loistava tilaisuus tehdä haaveesta totta. Seuraava verkkoteoriakurssi alkaa 2.11.2017, koulutus tapahtuu lennonopettajien, liikennelentäjien, lennonjohtajan ja lentokonemekaanikon pitämänä verkkoluentokoulutuksena. Sinulla on siis käytössäsi parhaat osaajat joiden kouluttamana saat heti kättelyssä oikeat tiedot, taidot ja asenteet. Kaikki nämä ovat turvallisen lentämisen avaintekijöitä.

Tämä kurssi on liikenteen turvallisuusviraston hyväksymä tietopuolinen koulutus seuraavia lupakirjoja varten:

Kurssi alkaa torstaina 2.11. ja luentoja pidetään joka tiistai ja torstai, poislukien joulun aika. Kurssin kesto on noin 4kk, eli koulutus päättyy helmikuun lopussa. Siitä onkin helppo jatkaa lentokoulutusvaiheeseen kun kaikki teoriatiedot on hankittu!

Mikäli et pääse osallistumaan jollekin luennolle, voit katsoa tallennetun luennon jälkikäteen. Kurssi sisältää myös itseopiskelutehtäviä, joissa pääset harjoittelemaan lentämisen kannalta tärkeitä käytännön taitoja kuten lennon suunnittelua, suunnistuslaskelmien tekemistä ja säätietojen tulkintaa.

Opiskelu on helppoa.

Teoriaopetus tapahtuu verkkoluentoina. Verkkoluento on luokkaopetuksen kaltainen opetusmuoto jossa voit seurata omalta tietokoneeltasi opettajan pitämää esitystä. Opetus tapahtuu reaaliajassa jolloin opettajan puhe sekä tekstistä ja kuvista muodostuva esitys muodostavat sujuvan kokonaisuuden. Kyseessä on siis verkossa tapahtuva interaktiivinen luento. Interaktiivisuus mahdollistaa kaksisuuntaisen vuorovaikutuksen; opettaja voi järjestää esimerkiksi kyselyitä tai äänestyksiä kaikille osallistujille.
 

Osallistumiseen tarvitset vain:

 • Toimivan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen
 • Luotettavan internet-yhteyden
 • Kaiuttimet tai kuulokkeet verkkoluennon kuuntelua varten
 • Mikrofonin tai headsetin mikäli haluat osallistua keskusteluun
 • Paperia ja kynän muistiinpanoja varten

1390€ tai kuukausimaksulla 42€/kk*

 • Rahoitusesimerkki: Kokonaishinta  1390€,  sopimusaika 48 kk, korko 12,84 %, kuukausierä 42 €/kk. Kuukausierä sisältää tilinavausmaksun 35 € ja käsittelymaksun 4 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 631,42 €, tod. vuosikorko 21,53 % ja todellinen luottohinta 2021,42€. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Resurs Bank AB Suomen sivuliike PL 3900 FI-00002 Helsinki.

Askarruttaako jokin asia? Otahan meihin rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät sähköpostilla info@ilmailupalvelut.fi tai soittamalla 050 3220998 (Antti) 040 059 8435 (Mikko).

Asiakkaidemme kokemuksia

caret-down caret-up caret-left caret-right
Heikki Häkkinen Haukivuori

"Olen ollut aina kiinnostunut lentämisestä, mutta se on jäänyt laittamatta käytäntöön. Onneksi päätin vuosi sitten hakeutua LAPL-kurssille. Olen opiskellut viime kesän ja talven teoriaa loistavassa oppimisympäristössä, opettajat mukaanlukien. Tänä kesänä ilmailu laajenee myös käytännön lentämisen opiskeluun. Oikein joustavaa ja asiasystävällistä palvelua. Suosittelen lämpimästi. Ilmailussa avautuu täysin uusi ja mielenkiintoinen maailma!"

Oskari Uotinen Kuopio

"Teoriakoulutus oli joustavaa, ja lentotunnit onnistui sijoittaa omiin aikatauluihini sopivasti niin, että sain lentolupakirjan jo saman kesän aikana. Olen jatkanut SIP:n asiakkaana myös UPL-lupakirjan suorittamisen jälkeen, kun harrastus vei mennessään. Olen suorittanut SIP:n asiakkaana myös LAPL- ja PPL-lupakirjat ja yölentokelpuutuksen."

Katso tästä miltä lennolla näyttää!

Usein kysyttyä

K: Onko lentäminen kallis harrastus?
V: Lentäminen on kustannuksiltaan verrattavissa vaikkapa moottoripyöräilyyn. Suurin investointi on heti harrastuksen alkuvaiheessa, eli lentokoulutus. Tämän jälkeen lentämisen kustannukset riippuvat harrastamismuodosta. Ilmailuyhdistyksessä pääsee lentämään 50-100 euron tuntihinnalla, kustannukset riippuvat siitä paljonko vuodessa lentää.

K: Pienille lentokoneille sattuu välillä onnettomuuksia, jotka ovat uutisissakin. Onko lentäminen turvallinen harrastus?
V: Yleisesti voidaan todeta että lentäminen on turvallista. Lentoturvallisuus riippuu kuitenkin monista asioista. Lentokoneiden tekninen luotettavuus on todella hyvä, valitettavan usein heikoin lenkki onkin lentäjä. Eli omat tiedot, taidot ja asenteet ovat lentoturvallisuuden osalta todella ratkaisevassa roolissa. Tämän takia hyvä koulutus on pitkälle kantava sijoitus.

K: Ovatko silmälasit este lentolupakirjan saamiselle?
V: Eivät ole. Käytännössä normaali "ajokorttiterveys" riittää.

K: Onko lentämisen oppiminen vaikeaa?
V: Lentämisen oppiminen ei ole sen vaikeampaa kuin minkään muunkaan uuden asian opettelu. Koulutuksessa tulee toki paljon uutta asiaa, termejä ja lyhenteitä. Riittää että osallistut koulutukseen avoimin mielin ja haluat oppia uutta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua onnistumaan. Koulutus on jo itsessään mukava ja ikimuistoinen elämys.

Etkö löytänyt vastausta? Laitahan meille viestiä!

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Viesti

  Tämän kurssin avulla otat ison askeleen kohti huikean hienoa harrastusta tai jopa uuteen ammattiin!